5 dezvățuri de luat în calcul, în 2019! (IV. Grijile)

In Uncategorized by Georgiana SpataruLeave a Comment

Să mă dezvăț de griji este… grija mea în perioada asta. Pfui, atenția mea este la a scăpa de griji, am vrut să spun! Îmi dau seama cum am dat mai departe grijile mele spunându-i fiică-mii să aibă grijă de ea…

Ai grijă de bani.

Ai grijă la școală.

Ai grijă de ceilalți.

Ai grijă de sănătate.

Ai grijă de copil.

Ai grijă să nu… cazi/răcești/suferi.

Dăm mai departe grijile noastre și le primim pe-ale altora și o facem sub bagheta iubirii, că orice îngrijorare pentru altul e o dovadă de iubire.

“Mi-am făcut griji pentru tine”, hai să devină “Te-am lăsat în paza Cerului și a Vieții și m-am gândit la tine cu drag/oste”. Sau orice poate ieși de sub influența energiei îngrijorării și a fricii.

Înțelegeți când zic că “a avea grijă” înseamnă a îți pune atenția acolo, cu frică! A lăsa în voia Universului, cu intenția de iubire/prietenie și drag, aduce manifestarea firescului și a vieții.

Odată corectată această percepție greșită a grijii, o să înțelegi că a trăi azi cu grija zilei de mâine te asigură că nu trăiești nici azi, nici mâine! Am scris un articol despre griji și am vorbit adesea. Mereu simt să las în firescul Vieții frica de ce poate fi altfel decât vreau eu și pentru asta, am o mantră pe care ți-o împărtășesc.

“Mă las în grija Cerului să îmi îndrume pașii pe Pământ și inima mea se ușurează de frică și griji, căci nici nu am venit singură în această lume și nici nu umblu singură. Ce e creat de mine, Dumnezeu corectează cu iubire. Ce e creat de alții, Dumnezeu mă protejează cu pace.

Învăț cu iubire și calm, în bucurie și bogăția vieții!”.

Mă ajută aceste gânduri de fiecare dată când mintea caută să controleze viața, creîndu-mi griji.

Cu bucurie,

Georgiana ❤️

Leave a Comment