Citirea intuitivă a anului 2018

In Uncategorized by Georgiana SpataruLeave a Comment

2018 este anul relațiilor, acea ocazie în care ni se va da șansa să ne vedem unul prin ochii celuilalt și să avem claritate asupra intenției de a rămâne împreună. Dacă până acum conștientul colectiv a avut în vedere vindecarea ‘prin surse proprii’, fiecare dintre noi văzându-și rănile pentru a le vindeca, în perioada lui 2018 (și încă ceva după!), vom începe să ne vindecăm împreună.

În ultimii ani, ne-am ciocnit unii de alții, fiecare pe drumul lui și în căutarea propriei fericiri. Ne-am hrănit perspectivele luminoase, ne-am văzut umbrele, am lucrat să îndepărtăm demonii și să aducem Lumina, ne-am validat prin experiențele trecute și am înțeles că suntem infiniți, nicidecum jumătăți. Începem, iată, era lui “împreună”, în care întregul din noi se expandă în întregire. Nu se împarte, nu se înmulțește, ci pur și simplu îl învățăm pe “împreună”.
Intuiesc că anul acesta, cei mai câștigați sunt cei care se întreabă ce pot face împreună cu ceilalți, cum pot face echipă cu cei din jur și cum să-și ofere ocazia de a fi împreună fără a știrbi unul din celălat. Locul compromisului va fi luat de curajul deciziilor și cred că Universul va contribui în fiecare relație în care ego-ul vrea altfel decât tema Cerească. Am învățat deja că suntem Co-creatori și avem capacitatea de a crea împreună cu Dumnezeu. Acest “împreună” ne va învăța să ne creăm fericirea potrivit fiecăruia și perfect pentru fiecare dintre noi.
Angajatorii, marile companii, familiile, prieteniile sau relațiile de cuplu, vor intra în dinamica “unul pentru celălalt”, a mâinilor întinse și a abundenței unul prin altul. Această energie universală va conduce la (re)găsiri potrivite și de parteneri potriviți și totodată la a mai pune încă o dată sub lupă fiecare relație în care simți că dai din tine, în loc să împarți din tine cu celălalt. Orgolioșii vor vedea asta ca pe o nuanță, nicium ca o diferență. Abuzatorii se vor simți amenințați de curajul victimelor lor și vor deveni victimele propriei încercări de a rămâne separați în energia lui “împreună”. Cei care se văd mai buni ca ceilalți vor suferi de singurătatea pe care și-au impus-o, separându-se subliminal de șansa de a învața prin ceilalți. Tot mai mult avem nevoie de profesori cu daruri pe care să le putem recunoaște și să ne servească ocazia cunoașterii cu empatie și evlavie.

Ideea acestei perioade de timp va fi înțeleasă de fiecare dintre noi prin schimbările și rezolvările miraculoase pe care le vom trăi, prin iubirea pe care o vom simți și care ne va da impresia unui nou început.

2018 asta este, în esență: un nou început de temă, o direcție nouă! Atâta timp cât vom decide să punem mână de la mână, să ne acoperim unul pe celălat, să ne privim ca frații și să căutăm înțelegerea și acceptarea, lumea va ține minte că 2018 a fost începutul unei noi ere! Țineți minte că Universul își va suspenda testele o vreme, oferindu-ne ce am ‘semănat’, nu ca pedeapsă pentru ce n-am fi fost capabili să facem mai bine ci cu claritate și răbdarea unui părinte care întrebă: simți că este asta pentru binele tău suprem?

Simpatic cititor, din Februarie 2018, lumea noastră va intra într-un ghidaj spre bucurie și pace, armonie și iubire. Într-un cuvânt, spre “împreună”. Pentru conștientul colectiv, aceasta este o perspectivă nouă care va cere timp, răbdare, sinceritate și profunzime. În anul ce vine vom învața asta și mai presus de învățăminte, vom primi o nouă energie a experimentării holarhiei.
Cu bune și rele, relațiile noastre ne vor susține în sfârșit iar efortul nostru de a le susține se va diminua simțitor. Ce aduce bucurie, să continue, ce ne consumă, să înceteze! Din 2018 vom înțelege că în relații nu trebuie să muncim, ci prin relații intrăm în bucuria de viață ce ne va facilita împlinirea misiunii personale. Sinergia dintre noi, vibrația diferită a iubirii vor contribui de-acum înainte la planul vieții noastre.
Intuiesc un an de o reală iubire, în care prietenii se văd cu adevărat și “beneficiile” de a fi împreună, în colaborări, relații de muncă ori familie, se vor vedea cu claritate. Nimeni nu va mai putea ascunde ‘interesele’, căci acestea vor fi scoase la suprafață cu lux de amănunte, deconsipirate și arătate cu degetul lui Dumnezeu.

Iubirea din voi să lumineze în lume!

Cu bucurie,

Georgiana 🙂

Leave a Comment