Curs de Baza ThetaHealing

georgiana-curs

Theta Healing este o tehnica prin care singuri ne putem transforma realitatea noastra fizica. Este procesul prin care putem influenta vălul universului non-fizic şi să facem, în cunoştinţă de cauză şi în mod deliberat, schimbări în realitatea nostră.

Cursul de Baza ThetaHealing este un curs pentru omul modern, care isi imbratiseaza si accepta natura umana si deopotriva spirituala. Este pentru cei care cred ca sunt mai mult decat incape intre palarie si bocanci. 🙂

Cursul de Baza ThetaHealing reprezinta “baza” tehnicii Theta, si astfel, prima etapa in ceea ce se va numi “descoperirea Sinelui.” In cursul de baza, ne dezmortim simturile intuitive, empatice, ne descoperim ca fiinta spirituala, dincolo de rigiditatea (auto)impusa, in viata de zi cu zi. Practic, invatam sa ne privim deciziile, obiectivele, visele, alegerile si trairile, in mod asumat si sa intelegem ca “locul” in care suntem astazi este proiectia noastra personala asupra propriei vieti si a lumii in care traim! Convingerile limitative care ne conduc viata, paradigmele si sistemele de valori dupa care functionam, ne fac de multe ori sa ne ingustam posibilitatile.
Pe masura ce folosesti aceasta tehnica, vei putea observa cum toti suntem fiinte spirituale cu abilitati intuitive si ca acestea pot fi folosite pentru a-ti aduce tie sau altora vindecari instantanee atat pentru corpul fizic cat si pentru cel emotional.

Foarte des, multi dintre noi se confrunta cu provocari in propriile vieti. Unii dintre noi chiar in fiecare zi atat cu conflicte emotionale cat si cu limitari fizice constante.

In timpul unei zile, 90% din actiunile si deciziile noastre sunt pe pilot automat, determinate de cunoasterea si experientele din trecut. Modul in care ne traim vietile si in care reactionam la ceea ce ni se intampla este dictat de subconstientul nostru, aceea parte a mintii care inmagazineaza setul de convingeri, programe, frici, atasamente pe care ni le-am cultivat in timp sau le-am acceptat fara sa ne dam seama din “mosteniri” genetice.

Unele dintre ele ne sprijina sa traim si sa functionam in societatea din care facem parte, insa fiecare dintre noi avem si unele care sunt mai putin benefice.

In orice domeniu in care “avem lipsuri” si zicem ca nu avem ceea ce ne dorim, nu ne simtim plini de iubire si creativitate, in care pierdem energie in loc sa ne incarcam, exista un set de “adevaruri” care ne blocheaza in a ne construi realitatea asa cum ne dorim.

Prin tehnica testarii musculare (kinesiologie) participanti la curs descopera care sunt aceste convingeri sabotoare si cu ajutorul tehnicii ThetaHealing le elibereaza si le inlocuiesc cu alte programe, alese in mod constient, care sa le foloseasca in viata, in continuare.

  • Daca si tu simti ca ai putea mai mult decat faci acum…
  • Daca crezi ca nu ai scapare din ce faci acum, dar ai vrea altfel…
  • Daca stii ca esti mai mult decat serviciul tau…
  • Daca iti doresti sa stii ca iti este permis si POTI sa ai viata pe care ti-o doresti…

 

Click aici pentru a vedea cand e urmatorul Cursuri de Baza Theta Healing.
Inscrie-te la newsletter pentru a ramane la curent cu noutatile si cursurile Theta Healing
convingeri