Data: 8 decembrie 2017
Program: 17.45 – 20.30
Cost: 150 RON

Plânsul pe care îl auzim din adâncul inimii noastre vine de la copilul rănit înăuntru. 
Vindecarea durerii acestui copil interior va transforma emoțiile negative.

Prin vindecarea copilului interior și rezolvarea traumelor din copilăria noastră, putem să ne schimbăm modelele de comportament și să ne clarificăm strategia emoțională a adultului. Relațiile în care copilul este implicat vor fi reproduse la vârsta adultă cu o acuratețe perfectă. Trădarea pe care un copil de câțiva ani o resimte de la părinți prin simpla ignorare sau lipsa afecțiunii de care are nevoie vor crea o strategie de apărare pe care cei mai mulți dintre noi o continuăm pentru o perioadă lungă de timp, implicați în relații ce ne mențin strategiile dar nu și bucuria de viață.

După primii 7 ani, copiii își ”argumentează” personalitatea în urma climatului emoțional în care și-au petrecut primii ani de viață. Moștenim de la părinți nu doar codul genetic, comportament și atitudini, dar și propriile lor strategii emoționale. Ajungem la vârsta adultă să reproducem relația părinților noștri, rămânând în rolul mamei sau a tatălui. Ducem mai departe emoțiile copilului rănit, frustrat, învinovățit, neiubit, abandonat, etc..

În cadrul acestui Atelier, vom lucra asupra:

  • testarea programelor dobândite din familie
  • vindecarea copilului din pântec
  • relației cu părinții
  • vindecarea relației cu copilul interior
  • înțelegerea strategiei emoționale de succes, bucurie de viață și relațiiVa propun 3 ore de “munca” de armonizare, conectare si… schimbare! 🙂

Pentru a participa la atelierul Vindecarea relației cu copilul interior , va rog sa va inscrieti completand formularul de mai jos:

captcha

Leave a Comment