ACHIZITIONEAZA WEBINAR | Și au trăit fericiți | Povestea relației și poveștile pe care le aducem în relație

Tema acestui Webinar este cea a relațiilor și a relației cu noi înșine, în cadrul relației de cuplu. Fie că ești singur/ă sau în cuplu, cu state vechi sau abia intrat în relație, e interesant să înțelegem că într-o relație nu sunt prezenți doar cei doi. Familia fiecăruia, fostele relații, așteptările și dorințele fiecăruia, experiențele karmice și tot ceea ce ființa fiecăruia reprezintă este implicată în acea relație!
Tema aleasă ”Și au trăit fericiți… I Povestea relației și povești pe care le creăm în relații” este una plină, în care vom lucra mai puțin pe programele limitative și mai mult pe conștientizări și perspective spirituale care îți vor clarifica și îmbunătăți relația cu tine și cu partenera/partenerul.
Cu ocazia urmăririi acestui material video:
 îți vei înțelege irealitatea ‘dramelor’.
 vei restabili ‘strategia de fericire pentru o relație fericită’, ori o vei concepe pentru prima dată.
 vei lucra asupra relației părinților tăi și a cine ai fost tu în cadrul acelei relații.
 te vei regăsi în #ScalaRelațiilor, un ghid util pe care îl vei primi #GRATUIT și care îți va oferi o serioasă resursă de bucurie în relație, pe măsura ce vei alege să lucrezi după îndrumările lui.
 o să iubești meditațiile profunde pe care le vei simți vindecătoare!
 vei lucra asupra convingerilor tale limitative și vei experimenta noi perspective!
 vei învăța să manifești, să atragi și să fii în relația de iubire potrivită bucuriei tale de viață!
Cele trei meditații și perspectivele fericite din cele două ore ale webinar-ului vor aduce bucurie și un pic mai multă inspirație pentru o relație ferictă și armonioasă!

 

Cost: 90 ron

Poți achiziționa webinarul până luni, 14 Mai 2018.

(După plata webinar-ului vei primi înregistrarea într-un link securizat și vei putea urmări acest webinar timp nelimitat.)

 

captcha

Leave a Comment