EXERCITII DE FERICIRE

Seminar Dar din Dar

13 Decembrie 2017 | Cluj Napoca | ora 18.30

Fericirea te face să știi că deja ai tot ce ți-ai dorit și tot ce-ți mai dorești e pe cale să se întâmple. Îți aprinde lumina în ochi și îți tine sufletul treaz, astfel încât, miracolele pe care le trăiești să le faci posibile și altora!” (Georgiana Spataru, Exercitii de Fericire)

In 13 Decembrie, începând cu ora 18.30, te invit să fim împreună într-un nou episod al Exercițiilor de Fericire. În fiecare întrunire de acest gen mi-am dorit să ofer cadou din timpul și energia mea, celor care caută să-și bucure viața și să-și exploreze valențele propriei fericiri. În continuare îmi doresc să fac acest lucru și vă invit să vă faceți cadou 90 de minute în care să interacționați cu subiecte ce țin de creștere emoțională, emancipare spirituală și până la urmă, cu subiecte ce țin de curaj: fericirea, împlinirea, acțiunea! 

Din experienta mea, fericirea este un exercitiu concentric: il incepi tu si il dai mai departe celor din jurul tau! Așadar, poate si pentru tine, concluzia acestui seminar va fi ca bucuria începe de la noi, spre ceilalți!

Iata cum a fost anul trecut la Exercitii de Fericire

In “Exercitii de Fericire” te invit sa explorezi ideea ca “tehnica” fericirii ești tu însuți! Ceea ce poti primi din exterior sunt cateva “instrumente” sau exercitii care sa-ti imbunatateasca sanatatea, starea de spirit, sa-ti ajute mintea si sa-ti deschida noi perspective!

Totodată, vom dezbate cateva perspective – exercitii de fericire, pe care îmi doresc să le iei cu tine acasă și să le aplici în familia ta!

În cazul in care ai prieteni care crezi ca sunt interesati sa-si petreaca doua ore vorbind despre Bucuria în Familie, hai cu ei!

Te astept cu o atmosfera vesela si cu… surprize. Placute!

Acesta este un eveniment gratuit, la care te invit sa te inscrii, pentru a-ti rezerva locul într-un cadru cu număr limitat de locuri. Vă invit să participați la acest eveniment întreaga familie, cu rugămintea ca participanții să aibă peste 13 ani! Daca alegeti sa veniti in familie, este necesar să completați formularul de înscriere pentru fiecare membru al familiei.

Voie buna si decizii inspirate iti doresc! 🙂

Georgiana! 🙂

 

captcha

Comments

  1. Lenke

    Buna,

    As dori sa stiu locatia unde va fi tinut acest curs.
    Multumesc,
    Lenke

Leave a Comment