Sunt un om care invata zi de zi, de la fiecare om care imi calca “bârlogul”, cum spun în glumă atelierului meu de lucru. Achizițiile mele constante sunt cărțile și bețișoarele parfumate. Sunt un om în expansiune, dar nu mai sunt un om în căutare, căci m-am găsit pe mine și bucuria mea de viață. Și oameni pot să plece sau pot să vină, căci eu m-am găsit pe mine. Din bucuria a ceea ce fac zi de zi, dar și datorită încercărilor, ”experimentelor” și în câteva situații – eșecurilor, din primii ani din experiența mea de terapeut energetic și mai apoi instructor al unei formidabile tehnici spirituale, mi-am dorit să ofer celor care fac această muncă, o… scurtătură!

UN CURS CARE ÎȚI OFERĂ TIMP!

În experiența mea am trăit câteva situații intense privind exprimarea mea ca  terapeut/instructor, unele care țin de felul în care ne raportăm la persoanele cu care lucrăm, altele care țin de munca cu noi înșine, precum și cu cei foarte apropiați nouăȘ familie, prieteni.FEEDBACK 4 PARTICIPANT INSPIRE (Aprilie 2017) (5)

Din experiența de 14 ani în antreprenoriat, în domenii precum publicitate, resurse umane, consultanță și comerț cu produse BIO, am învățat multe noțiuni de marketing, contabilitate, promovare on line sau fiscalitate. Însă munca de terapeut energetic sau instructor al unei metode de dezvoltare spirituală mi-a dat ocazia să privesc aceste domenii ca și cum ar fi ceva nou.

Simți că Misiunea ta de viață este să partiicpi la vindecarea lumii!

Mi-am inceput activitatea de terapeut in anul 2013. Am inteles ulterior ca in mare parte, tot ce facusem pana atunci a contribuit la ceea ce urma sa ma definească. Am înțeles, așadar, că Misiunea vieții ne găsește pe noi și nu invers! 

În 4 ani, sunt recunoscătoare pentru:

– crearea cursului C.R.E.S.C.® – Curs de Relaționare Emoțională și Spirituală pentru Copii și în curând, pentru cursul de instructori pentru acest curs,
– Programul de Înlăturare a Cauzelor Emoționale care Duc la Îngrășare – un curs de armonizare cu corpul nostru și de asumare a faptului că dezvoltarea spirituală ne este favorabilă în a avea corpul pe care ni-l dorim,
– desfășurarea primului grup de studiu din România a Cursului de Miracole, care, între pINSPIRE_ce primestirieteni spun că este cel mai frunos fel în care m-am apropiat de Dumnezeu :),
– organizarea Retreat de Fericire în Bali, o incursiune în bucuria planetei noastre :),
– crearea Taberei Mamă – Fiică, un program de care încă nu știți multe, căci mai sunt de spus!

In paralel cu proiectele cu sute de persoane cu care am lucrat in terapie, sute de cursanti si mii de ore de curs, am “lucrat” cu convingerile mele limitative pentru a fi tot mai în acord cu ce trăiesc si mai exact, pentru a face fata recunoasterii urmatorului fapt: particip la vindecarea Lumii!

PARTICIPI LA VINDECAREA LUMII

Acum un an de zile am compus o scurtă listă de situații pe care să o subliniez cursanților mei, care alegeau să devină terapeuți și mai ales, instructori. Iată o parte a acestei liste, de la care a început ideea INSPIRE!
– convingeri limitative privind munca de terapie.
– reținerea de a lucra cu bani și pentru bani.FEEDBACK 2 PARTICIPANT INSPIRE (Aprilie 2017) (2)
– cum te prezinți celor apropiați după ce ai început munca de terapeut sau instructor.
– terapierea terapeutului – situații în care persoana care se raportează la tine ca fiind terapeut știe mai multe decât știi tu.
– orgoliul terapeutului – atunci când rezultatele pe care le ai crezi că ți se cuvin.
– limitări privind promovarea serviciilor/cursurilor predate.
– stagiile evoluției unui terapeut.
– încercare/eșuare privind identitatea vizuala a serviciilor tale, crearea unui spatiu on-line, a unei pagini web, promovarea Facebook.
– ce înseamnă concurența, în acest domeniu.
– extra-idei și extra-soluții pe care le poți oferi clienților tăi.
– cum să-ți exersezi intuiția pentru a ”alege” acele persoane cu care dorești să lucrezi, dar totuși să te aleagă ele pe tine.

UN SEMINAR DE ÎMPUTERNICIRE PENTRU CEI CARE INSPIRĂ SCHIMBAREA ÎN LUME

Am gândit INSPIRE în urmă cu un an de zile, din dorința de a ”scurta” procesul de ”încercare/eroare” al tuturor celor care au decis să își asculte intuiția și să devină terapeuți intuitivi sau instructori ai unei metode de dezvoltae spirituală. Acest curs este potrivit pentru acele persoane care își doresc să își asume cu pasiune, determinare și entuziasm misiunea de a deveni antreprenori spirituali și care înțeleg că, aproape la fel ca în altă activitate profesională, Motivația, un bun plan, coerența în piață, modalitatea de a te expune și înțelegerea tuturor acestiora la un loc, sunt un atu considerabil și un ajutor fantastic în munca pe care o desfășori!

Un curs despre Managementul Antreprenoriatului Spiritual


INTELEPCIUNENadejdesperantapasiuneinspiratierecunostintaemotie

Fie că ești instructor de Yoga, Reiki, terapeut ThetaHealing, astrolog, tehnician Bowen sau orice alt tip de terapie intuitivă desfășori, acest curs îți poate fi util!

Programul acestui curs este de 21 de ore, (și încă 8 săptămâni de asistență), în care vei învăța tot ce ai nevoie să știi pentru a trece de la ”greu de făcut” la ”ușor de întreprins”!

În acest curs te vei întâlni cu specialiști în Marketing&PR, Promovare on-line, Managementul unei afaceri, terapeuți cunoscuți în Romania (Bowen, Terapie cu Îngeri, Astrolog, ThetaHealing), care îți vor împărtăși din experiența lor, ajutându-te cu practici de lucru eficiente și testate!

Obiectivul meu, alături de tine, este să lucrăm împreună la convingerile limitative care te rețin să trăiești cu entuziasm, rezultate și recunoștință, munca de terapeut!

Cele 21 de ore de curs sunt împărțite astfel:

– 3h: Motivație & MotivarFEEDBACK PARTICIPANT INSPIRE (Aprilie 2017)e
– 2h: Planificare & Strategie
– 2h: Marketing & PR
– 1h: Prânz de lucru, tema Marketing
– 6h: Muncă asupra convingerilor limitative privind munca te terapeut/instrucor
– 2h: Sesiune de lucru cu 3 terapeuți cunoscuți și apreciați în Romania
– 1h: Prânz de lucru, tema Inspirație din munca de terapie/formare
– 2h: Un altfel de „plan de afaceri” – cum îți dezvolți activitatea, un scurt seminar despre cifre
– 2h: Promovare on line – tot ce trebuie să știi. Activitate practică.

 


Beneficiile directe în urma participării la acest curs, sunt:

FEEDBACK 3 PARTICIPANT INSPIRE (Aprilie 2017) (3)– identificarea adevăratei tale motivații,
– asumarea unui plan de dezvoltare continuu și în acord cu principiile, voința și dorința ta,
– schimbarea convingerilor limitative care te pot limita în ce ți-ai propus,
– o identitate vizuală (siglă), potrivită ție,
– crearea unui spațiu on-line/website care să te ajute în promovare,
– cunoștințe despre cum să îți creezi propriile anunțuri de promovare, atât vizual cât și ”marketing friendly”,
– experimentarea unor situații și sfaturi ale celor care fac de mult timp această activitate,
– înscrierea în Asociația Terapeuților Energetici și pariticipări la evenimentele trimestriale,
– asistență timp de 8 săptămâni.

Perioada:
21 – 22 Aprilie 2018, Cluj Napoca

Locatie:
Clădirea Cluj City Center, Dorobanților, 14 – 16

Cost:

Telefon:
+40 735 779 534
Email:
georgiana@copiicurcubeu.ro

Program curs:
Sambata – Duminica: 9.00 – 19.00 ( 13.00 – 14.00, prânz în cadrul locației).

Pentru înscriere, va invit sa trimiteți un email la adresa georgiana@copiicurcubeu.ro, pentru a vă exprima intenția de a participa la acest curs. Veți primi un formular care va ajuta în identificarea necesităților dumneavoastră și a felului în care acest curs va răspunde cu ușurință activității desfășurate!