MANIFESTĂ-ŢI ANUL 2018

Seminarul de Manifestare pe care ti-l propun se întâmplă în fiecare an în grupul ThetaHealing din Cluj și are ca scop îmbunătățirea și claritatea viziunii despre tine în anul care începe! Acest ”exercițiu” este făcut de milioane de oameni, acest tip de seminar fiind unul practic și potrivit fiecărui participant!

In cele 4 ore vom folosi exerciții care să ne ofere perspectiva ultimilor ani, pentru a ne fi în clar care sunt aspectele de îmbunățit în anul 2018 și mai ales, care dintre acestea ne fac să simțim bucurie de viață în împlinirea lor.

Lucrăm pe manifestarea anului 2018 in 8 cadrane ale vietii tale: profesional, relatii, casa si familie, evolutie si dezvoltare personala, experimentarea lumii – calatorii si constientizari, corp si sanatate, misiune personala – talente, hobby-uri si lucruri care iti aduc bucurie.

Seminarul se adreseaza tuturor celor care au experimentat metoda Theta Healing si nu numai. In timpul seminarului se va folosi tehnica Theta Healing, kinesiologia și exercitii de imagerie ghidată (meditație).

Inscrierile se fac completand formularul de mai jos și în limita locurilor din sală.

Cluj-Napoca

Locatie:
locatia se va anunta cu o saptamana inainte
Cost:
200 RON

Telefon:
+40 735 779 534
Email:
georgiana@copiicurcubeu.ro

Program curs ThetaHealing:
Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
10.00 – 15.00


Pentru inscriere, va invit sa completati formularul de mai jos.

captcha

Comments

Leave a Comment