Data: Sâmbătă, 17 Martie 2018
Locație: București
Program: 16.00 – 20.00
Investitie: 250 RON


Multi dintre noi au fost la seminarii si programe despre bani. Am invatat cum sa econimisim, principii dupa care sa castigam mai multi bani, cum sa facem banii sa lucreze pentru noi. Am invatat tehnici de motivare si educatie financiara. Acele informatii au fost suficiente pentru a ne acomoda cu subiectul banilor si, pentru unii, au fost poate suficient de folositoare pentru a atrage mai multi bani decat inainte de a participa la un asemenea program.

Din perspectiva experientei mele, a-ti imbunatati relatia cu banii este un proces de trasnformare personala. Intentia mea este de a-ti arata ca bogatia vine din bucurie si, a avea o relație bună cu banii este o alegere care ține în primul rând de relația bună pe care o ai cu tine si cu cei din jurul tau. Deopotriva, de relatia pe care o ai cu Divinitatea.

SEMINAR DESPRE BANI 

O perspectiva spirituala, probabil singura care conteaza

Este:

… un program care are ca scop să îți îmbunătățești relația cu banii,
… o perspectiva spirituală, în care te invit întâi să te uiți în oglindă și să îți răspunzi la câteva întrebări legate de tine și bani,
… o analiza asupra emotiilor tale fata de bani si a programelor prin care te raportezi la bani,
… oportunitatea de a constientiza rezultatele extraordinare pe care le ai deja si pe care le poti genera,
… o diferență la modul cum suntem obișnuiți să tratăm banii,
… oportunitatea de a-ți schimba convingerile limiative care te țin în perspectie precum: ”banii se fac greu”, ”trebuie să muncești din greu pentru a avea bani”, ”banii mei vin de la alții”, și multe altele,
… invitația de a depăși paradigma mărntă în care ne reportăm la bani,
… o promisiune de mai bine, mai simplu, mai coerent! 🙂

Acest seminar se livrează unui grup restrans de persoane, având în vedere aplicațiile practice, meditațiile și perspectivele asupra cărora vom lucra! Durata întâlnirii este de 4 ore. Acest seminar continua cu un Program de Abundenta, pe o durata de 40 de zile, la care vor avea acces toti participantii, fie pe Facebook, intr-un grup dedicat acestui program, fie pe email. Timp de 40 de zile veti primi exercitii de meditatie, afirmatii si aplicatii practice privind Abundenta!

Alte câteva ”instrumente” cu care vei lucra în acest seminar:
– kinesiologie aplicată
– ThetaHealing
– NLP
Pentru inscriere, va invit sa completati formularul de mai jos.

captcha