Tehnici de Manifestare pentru Abundență

In Tehnici de Manifestare pentru Abundenta avem ocazia să înțelegem felurile în care experimentăm în realitatea noastră gândurile, vorbele sau intențiile noastre subliminale. În cadrul acestui seminar vom înțelege:

  • cum manifestăm istoria familiei noastre
  • în ce fel alții manifestă pentru noi, sau, împlinim așteptările, limitările și ”profețiile” celor din jur
  • de ce intențiile creează mai repede decât gândul
  • felul în care contractele emoționale ne împlinesc dorințele într-o anuită perspectivă
  • diferența între dorințe și asteptări
  • puterea karmei și detașarea de dramă
  • cum să ne manifestăm zilnic, pentru a intra în inspirație și entuziasm.

În ThetaHealing®, conceptul de manifestare reprezintă convingerea că este posibil să fie creat ceva fizic folosind starea Theta a creierului nostru si totodata, identificând blocajele de la nivelul subconstientului, privind îndeplinirea dorințelor.

Fiecare afirmaţie, gând şi acţiune se reflectă prin ceea ce manifestăm în viaţa noastră. Fiecare decizie este luată pe baza reflectării a ceea ce vrem să creăm. Ceea ce gândim şi spunem influenţează direct manifestările din viaţa noastră, adică poate avea un impact pozitiv sau… de nedorit.

Dacă, în mod constant, spui că eşti sărac, vei fi sărac. Dacă, în mod constant, gândeşti că pentru a avea bani trebuie sa muncesti din greu, ceea ce vei crea in jurul tau va fi „scenariul” in care vei munci din greu pentru bani.

Adevărul este că noi ne creăm propria realitate şi avem posibilitatea să manifestăm cele mai bune lucruri posibile. Dar mai întâi trebuie să ne hotărâm ce dorim cu adevărat. Care sunt cu adevarat dorintele noastre si care dintre dorintele care spunem ca sunt ale noastre, apartin prietenilor, societatii, sau sunt ceea ce parintii nostri vor de la noi?

Visăm la o viaţă pe care nu o avem? Mulţi oameni visează, însă realitatea este alta, în ciuda unor mari eforturi.

Acest curs foloseşte un chestionar simplu, care vă va ajuta să descoperiţi blocaje de care puteti fi surprinsi, care “stau” între tine şi realizarea ţelurilor tale.

In timpul Atelierului de lucru Tehnici de Manifestare pentru Abundență:
– Inveti cum “să săpaţi” în profunzime şi să eliminaţi aceste blocaje;
– Cunosti ce este intenţia şi Intervenţia Divină, iar apoi cum să vă transformaţi viaţa în bine.
– Vei primi perspectiva prin care sa lasati abundenta in viata ta.

Mulţi încearcă să folosească ThetaHealing® pentru a obţine succes financiar, fără a face mai întâi o testare kinesiologica asupra blocajelor. În unele cazuri, aceşti oameni se supără când nu au rezultate imediate. În cadrul acestui curs, veţi învăţa cum să elimini aceste blocaje, cum să facei un plan, să iti stabilesti intenţiile şi cum să iti pui în aplicare ideile, pentru a obţine succesul dorit.

 

Perioada:
10.00 – 14.00, 9 Decembrie 2017
Locatie:
Cluj Napoca

Cost:
200 RON
Numar de locuri in grupa:
12 persoane

Telefon:
+40 735 779 534
Email:
georgiana@copiicurcubeu.ro


Pentru inscriere, va invit sa completati formularul de mai jos.

captcha

Leave a Comment