Data: 21 ianuarie 2018
Program: 11.00 – 13.00
Cost: 90 RON

Ce este și cum se simte Misiunea Vieții?

Când ar trebui să înceapă?

Ce ne inspiră să ne înțelegem misiunea vieții?

Cum suntem siguri că ne-am înțeles MISIUNEA?

Într-un an cu vibrație 11, Misiunea Vieții se împletește cu relațiile, proiectele noastre și reiese din deciziile pe care le vrem. În această perioadă este important să găsim răspuns la întrebarea Cu ce mă ajută acest vis/proiect/relație? .

În cadrul acestui Webinar, vom discuta aspecte generale legate de misiunea de viață și de fapt, de cum putem să trăim pentru a ne elibera de presiunea de a face ceea ce trebuie și a intra în bucuria de viață. 

Revizuind aspecte precum:

  • sentimentul predominant al vieții tale,
  • planurile anului 
  • relațiile din viața ta
  • munca vieții tale  (cariera)
  • înțelegerea strategiei emoționale de succes, bucurie de viață și relații…
    … vei putea înțelege, vedea și cuprinde misiunea vieții tale, ancorând-o în intențiile minții tale și trăind conștient în legătură cu cine ești și care este drumul tău în următoarea perioadă.

Încele două ore ale programului vom avea posibilitatea de a interacționa și a răspunde întrebărilor voastre, de a urma meditațiile ghidate și a afla cum să lucrați cu convingerile limitative.

Pentru a participa la Webinar, va rog sa va inscrieti completand formularul de mai jos și veți primi toate detaliile tehnice privind întâlnirea on-line din data de 21 ianuarie 2018.

captcha

Leave a Comment