EXERCIȚII DE FERICIRE
pentru Părinți și Copii | Seminar de fericire în familie
SÂMBĂTĂ, 16 Decembrie 2017 * 10.00 – 16.00 *

 ! Nota: Acest curs se adresează familiilor cu copii între 7 si 99 de ani! 

Cred că fericirea se educă în familie și cred că unii prin alții, reușim să învățăm și să ne formăm obiceiuri fericite și care cresc gradul de bucurie! Copiii noștri imprimă starea adulților din casă și ca părinți, ne educăm continuu, pentru a desăvârși educația copiilor noștri. În cadrul acestui seminar de fericire în familie, vă invit să vă jucați împreună și cu ajutorul tehnicilor de lucru, să vă găsiți sau regăsiți bucuria de a fi bucurie unul pentru altul! Copiii noștri au nevoie de modele de fericire și totodată, să le oferim înțelegerea și exemplul faptului că suntem într-o continuă stare de învățare! Seminarul acesta îți va oferi ocazia de a iniția și continua fericirea în familie, într-un mod practic, sper destins și potrivit atât urechilor copiilor, cât și a părinților! Tehnicile folosite în cursul C.R.E.S.C. vor fi acum folosite și pe părinți, exercițiile de relaxare și meditație, le vor experimenta și cei mari și cum să ne gestionăm stările împreună, va fi ceva mai mult decât teoretic, așa cum până acum poate ai exersat, ci va fi practică pură, având familia cu tine și învățând împreună tehnici utile de comunicare, inițiere a stării de bine în familie și de rezolvare a conflictelor inerente în familiile noastre! În ultimii 5 ani, programele de educație emoțională și spirituală pentru copii, cursurile pentru adulți și Tabăra Mamă – Fiică, sunt proiectele care au inspirat acest program pentru familii.
Sunt Georgiana Spătaru și sunt făcător de fericire, la fel ca tine! Asemeni ție, cred în puterea lui ”împreună” și oricât de greu ar fi uneori, cred că lecțiile noastre vin din familii iar faptul că ne schimbăm perspectiva asupra a ce înseamnă familie, ne oferă rezolvări fericite și perpetuează fericirea în toate aspectele vieții noastre! Te invit împreună cu copiii și partenera sau partenerul de viață la un curs despre fericirea ÎMPREUNĂ. Georgiana Spătaru, Facilitator Curs

captcha

Obiectivele acestui curs…
…vor fi usor de desprins din fiecare dintre activitățile de curs! Totodată, prin terapia jocului și tehnici NLP potrivit lucrului împreună, toți participanții vor reuși să:

 • se perceapa ca persoana, ca fiinta emotionala si spiritual,
 • isi inteleaga natura divina si totodata, Puterea creatoare,
 • transforme sentimentele nepotrivite (frica, fobiile, neincrederea, resentimentele) in emotii potrivite unei dezvoltari armonioase,
 • cunoasca Puterea cuvintelor, a faptelor si a intentiilor lor,
 • isi gaseasca Echilibrul Interior, mai ales in situatiile dificile,
 • inteleaga si sa-si recunoasca emotiile.
 • sa stie cum sa-si transforme emotiile nepotrivite in unele elevate,
 • sa fie recunoscatori pentru ceea ce au si ceea ce sunt
 • sa se centreze pe planurile personale și pe cele de familie
 • invete cum sa se sustina emotional unii pe altii si chiar pe ei insisi, atunci cand au nevoie,
 • sa traiasca avand ca scop Bucuria de Viata, Recunostinta, Armonia si… Fericirea!

Cui se potriveste acest curs?

Acest curs este potrivit familiilor care și-au asumat fericirea și au curajul de a o experimenta! Este un curs unic în România, așadar, intuiesc că participanții acestui curs vor fi oameni moderni, dedicați scopurilor personale și care au renunțat deja la scuze și a-i învinovăți pe alții pentru nefericirea lor! Fie că decideți pentru o familie formată din doi adulți și copii, sau sunteți adultul dintr-o familie monoparentală, acest curs vă va aduce bucurie, energie și soluții de lucru împreună, pentru fiecare zi împreună!

Programul cursului:

Sâmbătă, 16 Decembrie 2017, 10.00 – 16.00.
13.00 – 13.45 – pauza de masă

Cat costa si ce se ofera?

Costul cursului este de 250 RON (TVA inclus)/adult + copil.

 • 2 adulți + 1 copil: 300 RON
 • 2 adulți + 2 copii: 350 RON
 • 1   adult + 2 copii: 300 RON

captcha
captcha

Leave a Comment