Fericiți în Fericiria

In Uncategorized by Georgiana SpataruLeave a Comment

Cum m-a apucat pe mine călătoritul pentru a-mi preda cursurile, este o poveste de care îmi amintesc cu drag, căci a început într-o glumă a cărei subtilitate o percep după fiecare capăt de lume în care mai ajungem și după fiecare  prieten nou cu care îmi trăiesc transformarea. 

Când am ales ca tema cursului Exerciții de Fericire să se petreacă în Azore, puțini au fost cei care au înțeles de ce. N-aș putea spune că eu eram convinsă că la destinație vom ajunge în Fericiria – așa cum am ajuns să numesc aceste insule! Am simțit doar că energia acestui loc ne va ajuta să vedem golurile din noi și ne va sprijini să simțim plinul. 

19 suflete – majoritatea cunoscători ai retreaturilor mele și 6 noi prieteni, o nouă destinație, o amplă temă și multe experiențe. Cam acesta ar fi bilanțul retreatului Exerciții de Fericire în Azore! Avantajul de a fi departe de lumea pe care o cunoști, atunci când participi la un astfel de curs este acela că te “racordezi” la o nouă vibrație a locului în care ai ajuns și astfel, te detașezi de povestea și drama în care credeai că ești. Sao Miguel, insula care ne-a găzduit este un tărâm care face ca mediul să fie unul potrivit cu decizia de a fi fericit: e cald, fără a te simți sufocat, sunt flori peste tot, natura este impresionantă, oamenii sinceri și buni, mâncarea fabuloasă iar oceanul e jucăuș și invită la joacă. ‘Musafirii’ retreatului meu au simțit pe pielea lor asta și m-am bucurat de feedback-ul lor apreciativ față de locul acesta minunat și starea de bine pe care o simți cu ușurință. Cât despre programul nostru de curs, despre exercițiile de fericire pe care le-am parcurs, meditațiile și demersul nostru spre fericire, vă voi detalia în următoarele Retreat-uri sau într-un nou Retreat în Azore, care va urma anul viitor!

Cu bucurie,

Georgiana 

P.S.: Cu recunoștință și apreciere penru implicare, mulțumesc Wens Tour (http://wens.ro) pentru  impecabilitatea serviciilor de turism! 

Leave a Comment