Fii sufletul pereche pe care il astepti!

In Uncategorized by Georgiana Spataru2 Comments

Un Suflet Pereche este statornic. Întâi în el însuși. Și-a explorat onest întunericul și a învățat să sărbătorească lumina sa. Este un suflet capabil să se lase în dragoste, cu toate posibilitățile magnifice care pot apărea între doi oameni. Un Suflet Pereche își cunoaște magia și o folosește total, în îmbrățișări, vorbe și fapte, aducând bucurie celor din jur. Un Suflet Pereche radiază lumină. Este magnetic. Oriunde intră, aduce Bucurie și Pace. Are putere și alint, în același timp. Își conștientizează energia sexuală, fără a depinde de aspectul fizic. Are un corp pe care îl iubește și confortul vieții vine din a se simți bine în propriul corp.

Un Suflet Pereche prețuiește frumusețea altui suflet și îi caută lumina, pentru a se recunoaște în el. Nu critică, pentru că nu e nimic în afara Iubirii și deci, nimic de criticat. Un Suflet Pereche respectă divinul din toți oamenii. Toți. Trăiește viața oferindu-se, nu împotrivindu-se. Se oferă celorlalți pentru a se regăsi mereu și mereu.

Un Suflet Pereche este înțelept. Și are compasiune. Este căutător de adevăr și îi pasă profund despre ceilalți. Un Suflet Pereche știe că scopul său în viață este acela de a iubi mai mult. Oferă dragoste și găsește dragoste. Știe că bucuria de viață îi este destin și, îmbrățișându-și destinul, îl distribuie și altora, vindecând rănile. Un Suflet Pereche știe că partenerul său este la fel de tandru, speriat, iubitor sau agresiv cum a fost și el uneori. A ajuns să înțeleagă cicatricile alegerilor sale și știe că, doar oferind iubirea totală se poate vindeca pe sine. Un Suflet Pereche se acceptă pe el însuși și a încetat să se pedepsească, tortureze, ascundă. Îi acceptă pe ceilalți așa cum sunt. Un Suflet Pereche poate să ierte greșelile și să nu se simt amenințat, chiar și atunci când e atacat. Cere ajutor, atunci când are nevoie și oferă ajutor atunci când e cerut. Un Suflet Pereche trăiește cu grație și respectă granițele impuse de ceilalți, iubindu-i fără compromis, în continuare. Îl poate vedea pe Dumnezeu în ochii altuia. Îl poate vedea pe Dumnezeu în Sine. Îl poate vedea pe Dumnezeu în orice situație de viață.

Un Suflet Pereche își asumă responsabilitatea pentru tot ceea ce se creează în viața sa. Este total susținut, oferind susținere. Este un Suflet, în pereche cu un suflet, asemeni lui.

Fii sufletul pereche al cuiva!

(Gasesti acest text si altele, in Agenda EXERCITII DE FERICIRE)

Comments

Leave a Comment