g_quotes_mai

Sunt… parte din Tot Ceea Ce Este!

Și asta a fost o descoperire fascinantă pentru mine! În acest fel, mi-e mai ușor să mă identific și să mă accept!

În această experiență de viață, experimentez împlinirea de a face parte dintr-o familie iubitoare, de a avea o fetiță minunată, prieteni compatibili și de a fi antreprenor, în domeniul consultanței in afaceri.

Am urmat cursurile Facultății de Psihologie, din cadrul Universității de Vest din Timișoara, fiind, de la vârsta de 15 ani, angrenată în activități care implicau ”modelarea” oamenilor. La acea vârstă, am acceptat provocarea de a lucra în radio, în cadrul Radiodifuziunii Române, având o emisiune pentru adolescenți din postura de psiholog.

Puțin după 20 de ani, mi-am început activitatea antreprenorială, atingând domenii precum Publicitatea, Resursele Umane, Consultanta ISO și, începând cu anul 2012, comerțul cu produsele BIO, produse de renumita companie franceză Laboratoire Body Nature!

În anul 2013, am început activitatea de ThetaHealer și totodată, am început să-mi asum rolul de ființă intuitivă, acceptând totodată evoluția noastră umană, de la Homo Sapiens, la Homo Spiritus!

Poate pentru unii din cititori va părea o uzură de banal spunându-vă faptul că Theta Healing mi-a schimbat viața dar, realitatea este că așa s-a întâmplat!

Ca orice lucru care se întâmplă în viața noastră, ne influențează și ne deschide perspective noi. Dincolo de asta, această tehnică, venea să sprijine ceea ce eu eram și să dezvolte, ceea ce eu puteam și îmi doream să devin!

Realitatea este că TH a schimbat viața familiei mele și a oamenilor pe care îi iubesc,dându-mi perspectiva de a deveni cea mai bună perspectivă a mea și, având convingerea că sunt onorată și recunoscătoare pentru fiecare zi a vieții mele.

Am credința și bucuria să cred că experiența vieții mele tocmai începe! Așadar, permiteți-mi ca pe măsură ce voi găsi și alte experiențe grăitoare care să fie notate în acest site, să revin cu lucruri noi!

TESTIMONIALE

 

Pentru mine, cursurie de Theta Healing au venit exact in acea perioada in care viata mea era la cotitura. Indiferent de modul meu de viata, total independent de religie, fara a-mi afecta programul sau tabieturile si spre deosebire de alte tehnici pe care le-am mai practicat, care sunt inflexibile sau restrictive, practicarea Theta Healing mi-a schimbat in bine viata: starea de spirit, felul in care privesc aceasta lume, cu toate ale ei: bune si rele, interactiunea cu cei din jur (dar si atitudinea celor din jur fata de mine), relatia cu banii, cu natura si cu tot ceea ce ma inconjoara. testim12
Cea mai maretestim11 schimbare a fost, insa, relatia cu mine insami, care a evoluat doar in bine. Mi-am dat seama ca ma subapreciam, ca nu ma iubeam, ca vedeam la mine doar ceea ce nu imi este pe plac si niciodata partile mele bune.
Acest curs vine, insa, la pachet cu un risc. Georgiana este un om atat de frumos, care explica clar si concis, adaptat nevoilor fiecaruia in parte, incat nu este exclus sa va indragostiti de ea iremediabil.
V-as povesti mai multe, dar cred ca este mai frumos sa simtiti si sa va bucurati si voi, sa invatati sa traiti in armonie cu voi insiva si cu tot ceea ce va inconjoara si sa aflati ca in viata asta nu exista „trebuie”, sa aflati ca se poate trai in abundenta, ca fericirea, sanatatea, iubirea si tot ce este mai frumos se afla la un pas mic de voi.” Anca O., Cluj Napoca

Am rumegat mult pana am decis ca nu am nimic de pierdut, doar de castigat!!! Multi isi pun problema banilor la fel cum am facut si eu, dar sa stiti ca ceea ce primesti prin acest curs nu se poate plati cu o suma de bani. Pur si simplu pentru ca ti se schimba viata in bine, si asta nu ai cum sa o platesti cu bani. Pe undeva am citit ca dupa un curs de theta parca ai fi conectat non stop la lista de cadouri a lui Mos Craciun. Asa si este.” K. Laszlo, profesor

„Foarte convinsa si nerabdatoare. Asa am pornit spre cursul de theta si la fel am fost cand am decis ca vreau sa particip la el. Ma asteptam sa particip la ceva magic, sa ma cunosc mai bine si sa invat sa practic theta healing. Spre marea mea incantare, asta am si primit. emoticon smileGeorgiana, multumesc pentru 2 zile incredibile!” R. Neagu, 22 de ani

Theta este luminița de la capătul tunelului…este exact ceea ce speram si asteptam….si abia acum începe…mă astept numai la bine.
E minunat sa te poti ajuta pe tine si sa îi poti ajuta pe cei din jur…” Dana, mama 

testim9testim10  testim8 testim7 testim-4 testim1 testim2 testim3testim5img_0477img_0478
Inscrie-te la newsletter pentru a ramane la curent cu noutatile si cursurile Theta Healing