Din miezul verii și al tinereții mele

In Uncategorized by Georgiana SpataruLeave a Comment

Luna iulie a anului în care voi împlini 35 de ani îmi face poftă de liniște și citit printre rândurile vieții de până acum. Cei ce sunt și au fost în jurul meu sunt oglindirile deciziilor mele iar starea și emoțiile mele, cel mai bun jurnal. Cine am fost e o amintire ghidată de cine sunt acum iar ce am învățat aproape-și pierde sensul în fața disponibilității mele de a trăi cu și mai multă ușrință și bucurie, de-acum înainte. Mă surprinde un gând în calcularea stării din mijlocul verii mele, cum c-aș putea irosi timp în încercarea de a vedea cine sunt și amăgirea că asta contează. Nici măcar ce-am învățat până acum nu cred că-i de calculat, în schimb mă încred în starea asta de dulce pace și bine cu mine, în ochii buni ai celor din jurul meu și iubirii pe care o simt pentru Viață. Nu-s omul bilanțurilor, dar  îmi trăiesc conștient ciclurile vieții și din timp în timp caut să suprind gândurile dintr-un anumit moment al Călătoriei. Fără a avea o ordine sau vreo prioritate, le las aici, ca o împărtășire din mijlocul acestei veri și al tinereții mele căci cred că de o vreme bună trăiesc vara vieții mele și 35 de ani este doar mijlocul ei. 😉

💬 E mai ușor să fi gazda unui singur om decât a unei duzini.

💬 Săracii vor ce au bogații și bogații tihna săracilor. Ego-ul îi deține pe amândoi.

💬 Poți fi iubit de prieteni și detestat de cei apropiați, în același timp.

💬 E posibil ca același om să clădească un imperiu fără a ști cum să-și construiască fericirea cu cei din familia lui.

💬 Categoric, există momente de prietenie și uneori, suflete care își continuă iubirea sub aparența unei prietenii.

💬 Toate dorințele fericite se împlinesc. Tot ce inima ta vibrează a bucurie capătă forma dorinței tale. Uneori, și dorințele egoului se împlinesc, după care urmează nota de plată.

💬 E mai ușor să faci fericite 10 femei în 10 ani, decât una singură în tot acest timp.

💬 Dacă te rogi când ți-e frică, întărești frica. Roagă-te când ești bucuros și vei întări bucuria.

💬 Frica e o invitație la evoluție.

💬 Fiecare popor trăiește karma neamului său. Îți poți lăsa în urmă țara, dar nu și mentalitatea.

💬 Libertatea este. Precum fericirea, ea nu trebuie definită, fiind o revelație, o stare personală.

💬 Singururl sens al vieții, singura căutare este a iubirii. Nu a unei iubiri, ci a stării de iubire de sine și de Dumnezeu, deopotrivă.

💬 Îți datorezi bucuria și te îndatorezi când judeci.

💬 Revelația puterii personale, a Divinului din noi înșine, căutarea aceasta fabuloasă a Cerului, este cea mai bună practică a vieții. Astfel, ești cel mai bun profesor pentru tine însuți când începi să te asculți și să înveți ascultarea.

💬 Fiecare om este Lumină din Lumină și e în regulă dacă nu mereu poți vedea asta, dar ești dispus să accepți asta.

💬 Destinul curge din gândurile, dorințele și intențiile noastre, din puterea inimii de a-și alege ce dorește și a simți că merită. Altfel, viața este o serie de întâmplări fără sens.

💬 Fericirea se învață acasă!

💬 Predai ceea ce ești. Devii ceea ce judeci.

Gândurile noastre din prezent sunt un fir ce ne arată dovezi din viitor. De atâtea ori ne oferim atenția celorlalți și părerilor lor, a ceea ce avem de făcut și grijilor pentru ceea ce urmează, încât nu mai apucăm să ne întrebăm ce credem într-un anumit moment. Cine sunt eu acum?! Ce păreri am și cum am ajuns să cred asta?! Ce simt în acest moment al vieții mele?! La aceste întrebări vă invit să vă lăsați purtați prin gândurile voastre, să vă decideți vara vieții voastre și tinerețea fără de sfârșit!

Cu bucurie,

g.

 

 

Leave a Comment