PROGRAM  DE  INLATURARE  A  CAUZELOR  EMOTIONALE  CARE  DUC LA  INGRASARE

= Retreat de stare de bine în cadrul Atasagon – Detox & Wellbeing =

Program: 14 – 17 Noiembrie 2018 (Marți – Sâmbătă, conform programului centrului Atasagon, 08:00 – 20:00)
Cost: 1450 RON (Include: cursul Programul de Înlăturare a Cauzelor Emoționale care Duc la Îngrășare, programul de detox din cadrul Atasagon, la alegere din cele trei opțiuni ale centrului).

Despre Programul de Înlăturare a Cauzelor Emoționale Care Duc la Îngrășare

Cu totii stim ce ne ingrasa si de ce ne ingrasam. Intelegem cat de nefolositor este sa combinam anumite clase de alimente si ca de
multe ori, mancam fara a avea nevoie sa o facem! Alegem sa ne “alinam” suferinta in mancare, pentru ca acest comportament substituie nevoia de… ceva. Toti stim ca ne este util sa facem sport si ca miscarea ne ajuta sa fim intr-o forma fizica si psihica favorabila fericirii. Suntem educati sa recunoastem ce ESTE si ce NU ESTE “sanatos” si armonios corpului nostru. Si cu toate astea, actiunile noastre par sa nu stie ce este mai bine pentru noi. Insa nimic nu se intampla in afara “centrului de comanda” – creierului si mai ales, nimic nu se intampla fara motiv!

captcha

Cursul de “Inlaturare a Cauzelor Emotionale care Duc la Ingrasare” a fost “plămădit” o perioada lungă, într-un timp in care eram interesată să înțeleg care sunt convingerile din cauza carora corpul meu poate sa oscileze in greutate atat de mult, intr-o perioada mica de timp. Si pentru ca atentia mea era indreptata in acel lucru, au inceput sa ma contacteze persoane care doreau sa vina la terapie pentru a slabi. Initial, am fost amuzata. Apoi, mi-am adus aminte ca nicio dorinta nu este o dorinta “mica”. Iar daca cineva isi doreste sa aiba un corp suplu, este pentru ca asta ii va aduce fericire. Asadar, m-am hotarat sa nu triez cazurile de terapie in functie de “gravitatea” lor, ci sa las sa vad ce am de invatat din acest lucru.

Asadar, in perioada respective lucram cu persoane cu un indice de masa corporala ridicat, cu oameni care isi doreau sa slabeasca “doar” cateva kilograme, dar orice faceau nu se intampla asta sau, cu o persoana care desi facea mult sport si aproape isi dedicase viata acestui scop, nu reusea sa obtina rezultate corporale dorite!

Asa cum multi dintre noi stim, mintea este cea mai fidela “secretara”, gata sa indeplineasca fiecare gand al nostru si mai ales, fiecare program si convingere configurata in timpul vietii. Nimic nu este lasat la intamplare: nicio pofta, niciun comportament, nicio vorba… Practic, creierul nostru nu stie sa lucreze “intampltor”.

captcha

Asadar, ce ne determina sa facem alegeri distructive pentru binele nostrum fizic si emotional?! Raspunsul il vom gasi in una dintre cele 8 abordari pe care vi le propun in acest curs!

 1. Arata-te Lumii! Una din persoanele cu care lucram pentru a o ajuta sa slabeasca, avea o rezistenta atat de mare la tot ce insemna “slabit”, incat dupa cateva sedinte de terapie nu se vedea niciun rezultat pe acul de la cantar. Dar intr-o zi am intrebat-o: Cum ar fi ca oamenii sa te vada asa cum esti: in cautarea unui partener de viata, sensibila, doritoare de armonie si viata fericita? Ea mi-a raspuns senina, ca si cum ar fi un lucru firesc: “Ar fi dificil. Ar trebui sa ma apar de toti cei care ar vrea sa profite de mine.” Acela a fost momentul in care am realizat ca Mintea noastra gaseste cele mai potrivite situatii pentru a ne proteja si a ne tine in siguranta! Asadar, in prima situatie, vom vedea care este motivul pentru care ti-ai creat un “zid de grasime” in jurul tau.

GRASIME = apa (energie) + toxine (furie, resentimente, regrete, ura, etc.)

Grasimea din jurul taliei reprezinta ”colacul tau de salvare”?!

                  Testarea kinesiologica te va ajuta sa intelegi care sunt convingerile care te determina sa te ”protejezi” în acest fel. Odata schimbate, vei fi facut primul pas inspre              echilibrul tau fizic si emotional.

 1. Proiectarea. Fiecare dintre noi contribuim la lumea din jur. Noi toți și fiecare în parte suntem un creator de realități și ”universuri”. Felul în care ne vedem pe noi înșine devine mediul în care trăim. Felul în care vezi frumusețea devine felul în care arăți. Acesta este motivul pentru care ceea ce vezi urât la tine este atât de evident și ”crește”: pentru a te face să observe că tot ce ești, este frumos iar unde vezi urât este doar un motiv de înțelegere și rezolvare, pentru a putea evolua armonios! Acesastă etapă a cursului te ajută să conștientizezi că ești un creator desăvârșit. Vei observa practice cum toate convingerile tale despre lume, oameni, femei sau bărbați, despre copii, relații, iubire, carieră, dragoste, corp și viață, se răsfrâng asupra formelor tale. Mai mult, aceste programe sabotoare fac din tine un om mai puțin fericit!
 1. RE-Configurarea! Multe persoane ”plinuțe” s-au obișnuit să fie așa. Unele, au doar cateva kilograme in plus si se considera supraponederale. Dacă kilogramele în plus au fost acumulate în copilărie, mulți dintre noi rămânem ”urmăriți” de apelativele din acea vreme. Devenind adulți răspundem la aceleași provocări pe care copilul le avea cu ani în urmă. Dar exercițiul nu este să îi iertăm pe cei care ne-au supărat și defăimat ci, în majoritatea cazurilor, să ne iertăm pe noi!
  Acest exercițiu ne va ajuta să facem cunoștință cu ”cea mai bună variantă” a cine suntem: eliberată de resentimente, împovărare, conștientizându-și Puterea remarcabilă și capacitatea firească de (re)programare. Este unul din cele mai profunde exerciții ale cursului, care poate aduce la suprafața conștientului tău dorințe puse demult deoparte, pe care e cazul să le dai spre împlinire Sufletului tău!

Ești gata să strălucești?

 1. Fă dragoste cu tine! Da, poate acest capitol al cursului te va amuza sau te va speria. Poate te va îngrozi, dar te sfătuiesc să citești mai departe, pentru că îți promit că vei înțelege! Majoritatea dintre noi așteptăm ca alții să ne iubească, alții să ne recunoască, să ne susțină, să ne laude, sau să ne aprobe. Mulți oameni au convingerea că banii vin de la alții, că succesul vine de la alții și totodată, validarea ta ca ființă, trebuie să vină de la alții! A face dragoste înseamnă a construi un mediu în care dragostea să se întâmple! Dacă al tău corp este privat de acest ”mediu”, de ce crezi că ar genera armonie?!

Masaru Emoto a făcut un experiment în care a explicat puterea incredibilă a gândurilor, asupra materiei. A luat trei borcane în care a pus orez și apă. Pe primul borcan a scris cuvintele Multumesc. Te iubesc. Pe al doilea a scris Te urăsc. În fiecare zi, timp de trei săptămâni a transmis intențiile sale față de fiecare borcan în parte, în acord cu ce era scris pe borcane. Concluzia este că orezul din borcanul pe care erau scrise cuvinte cu vibrație înată, a încolțit. Celălalt, a mucegăit. Ulterior, Emoto a refăcut experimentul folosind trei borcane, dar ignorând complet cel de-al treilea borcan. Acest experiment din urmă a păstrat aceleași rezultate, însă borcanul ignorat a mucegăit după doar zece zile.

 1. Vindeca-ti amintirile! Ne lăsăm agățați de ceea ce am fost, de ceea ce ne-a rănit și folosim trecutul pentru a ne întoarce înapoi de unde am plecat, atunci când nu găsim calea de a merge în viitor. Tot ce am fost până acum ne-a ajutat la ceva. Poate chiar ne-a construit posibilitatea de a vedea cine suntem cu adevărat! Așadar, a ne elibera de trecut nu este doar un îndemn mult prea vehiculat, ci o rezolvare practică și eficientă în armonizarea ta ca suflet, minte și corp!
 1. Raportarea la ACUM. Când în timpul cursului vei ajunge până la această temă, cu siguranță energia ta va fi înaltă. Entuziasmul pentru ceea ce urmează este la nivelul potrivit pentru a proiecta ceea ce urmează de-acum înainte. Așadar, este momentul potrivit pentru a manifesta un nou inceput pentru corpul tău și pentru tot ceea ce urmează să începi ACUM.
  Acest exercițiu de manifestare este precedat de un exercițiu de recunoștință pentru fiecare parte a corpului tău.
 2. Fii în corpul tău! Alege să fii în corp la fel de mult cum ești în viața aceasta, în casa ta, în familia din care faci parte. Mulți oameni trăiesc separat de corpul lor, fără a se raporta în niciun fel la senzațiile, durerile sau trăirile corpului. Corpul somatizează ceea ce mintea întâmpină. Avem toate mesajele în corp, atâta timp cât învățăm să ne ascultăm corpul. Tu știi cum se aud plămânii tăi? Știi cum sună circulația ta? Ai ascultat vreodată cântecul corpului tău? Cum să fii într-o relație cu corpul tău, dacă nu il cunoști?
 3. Armonizează tot ceea ce ești. Nimic nu este separat. Corpul tău nu este separat de sufletul tău, dar este o consecință a sufletului. Gandurile, sentimentele, dorințele și tot ceea ce ești, toate aceste ”părți” din tine, au fost considerate până acum ”părți separate” din ființa ta. Ceea ce însumezi este tot ceea ce ești așadar, această temă finală va avea ca scop conștientizarea noii ființe.
În acest curs vom folosi tehnici de profundă meditație, testarea kinesiologică și metode practice de terapie pentru a ajuta fiecare cursant să înțeleagă ”motorul” stării sale actuale și totodată, să schimbe, folosind capacitatea firească a subconștietnului.

Pentru inscrieri, te rog sa completezi formularul urmator:

captcha

Despre Atasagon – Detox & Wellbeing, Brasov

Atasagon Detox & Wellbeing, cel mai modern si mai nou centru de detoxifiere si curatare corporala si spirituala din Romania s-a deschis la Brasov. 

Atasagon Detox & Wellbeing porneste de la principiul ca pentru a fi cu adevarat sanatosi, oamenii au nevoie ca toxinele din corp si gandurile negative din minte sa le fie indepartate. Astfel, intreg meniul serviciilor este guvernat de de motto-ul MAKING HEALTH YOUR HABIT, si pune accent pe preventie, detoxifiere corporala si mentala, si relaxare.

Centrul este rezultatul unei colaborari intensive dintre specialisti internationali, cu o vasta expertiza in domeniul wellbeing-ului. Mai mult, unul dintre fondatori, impreuna cu un specialist in prepararea sucurilor detox (Juice Master) si un maestru in meditatie (Zen Life Coach), a participat la dezvoltarea si implementarea unor concepte unice si inovatoare in cele mai renumite centre de detoxifiere din Turcia. Iar in Romania, odata cu lansarea Atasagon Detox & Wellbeing, nu s-a lasat mai prejos.

Dedicat tuturor celor care vor o restartare rapida a organismului, care sa ajute toate sistemele corpului sa functioneze mai bine, vizand regenerarea sistemului digestiv si imbunatatirea stilului de viata, Atasagon Detox & Wellbeing pune la dispozitie programe complexe si diversificate. Acestea accelereaza si intensifica eliminarea toxinelor din organism. Evident, pentru rezultate spectaculoase, eliminarea toxinelor presupune ulterior neutralizarea acestora prin aportul optim de nutrienti, oferit prin intermediul alimentatiei speciale, si terapiile adjuvante pachetelor detox.

Programul celor 4 zile de Retreat:

Fiecare participant în cadrul programului, poate alege din cele 3 tipuri de Detox, din cadrul Atasagon: Master Detox, Green Juice Detox sau Raw Food Detox. Despre fiecare dintre programele centrului, puteți citi aici! ”Cursul de slăbit” – Programul de Înlăturare a Cauzelor Emoționale Care Duc la Îngrășare se va desfășura în fiecare zi, între 10.00 – 13.00, programul de curs find alternat de programul pe care îl veți avea în centru.

Cazarea nu este inclusă în cost! După ce ați finalizat înscrierea, puteți cere cost pentru cazare și vă vom preciza disponibilitatea de cazare!

captcha

Comments

 1. Maria Mermezan

  vreau sa ma inscriu.
  DRaga Georgiana, mergand pe drum ma gandesc la cat de mult te iubesc si la cat bine simt ca m-ai ajuta sa aduc in viata mea. esti minunata!!!

 2. Daniela Teodoru

  As veni cu fiica mea de 13 ani.
  Care sunt costurile in cazul meu ‘ va rog ‘

  1. Author
   Georgiana Spataru

   Acest curs se întâmplă in clinica de detoxifiere Atasagon, din Brașov! Cum clinica este doar in acea parte a țării, momentan nu se va întâmpla in Mureș! 🙂

 3. Anda Oprea

  De 2 ori am fost la acest retreat de feminitate si usurare de kg de emotii/ grasime si de fiecare data am devenit mai usoara si mai frumoasa. Multumesc, Georgi, Atasagon si imi multumesc si mie ca am luat decizia sa merg si a treia oara.

Leave a Comment