Intrebari Frecvente


In Theta Healing se vorbeste despre Creator. Cine este Creatorul?

Creatorul este spiritul care impleteste si leaga tot ceea ce exista!


Trebuie sa-mi schimb religia pentru a putea practica Theta Healing?

Nu! Theta Healing este o tehnica, nu o religie. Daca ar fi o religie atunci n-ar mai fi pentru toata lumea.


Ce este activarea AND-ului si cate catene putem activa?

Activarea AND-ului este o trezire a AND-ului nostru, la cel mai mare potential! Avem doua catene si 46 de cromozomi, dar atunci cand activam AND-ul, activam si catenele “fantoma”, oferind aspectul intuitiv de 12 catene, dar la un observator foarte bine instruit apar sute de catene. Nu va faceti griji, cand comandati o activare, totul va fi activat, inclusiv mitocondriile. Exista 3 moduri de a activa AND-ul: Undele Schumann ale Pamantului il vor activa Constiinta colectiva, dupa ce suficienti oameni au fost activati Tu sau altcineva poate sa-l activeze folosind instructiunile din cursurile Theta Healing.


Pot sa folosesc tehnica ThetaHealing pe mine?

Tehnica Theta Healing este foarte usor de invatat si insusit. Dupa terminarea cursului de baza de 3 zile, ThetaHealing ADN 1 si 2, vei stii cum sa intri in starea Theta si modul de vindecare fie pentru tine, fie pentru altii.


Cum pot sa particip la un curs?

Vezi aici cursurile Theta Healing. Oricine poate participa.


Trebuie sa semnez un contract pentru a practica Tehnica Theta Healing?

Da, toti cei care vor sa practice tehnica Theta Healing, trebuie sa semneze un contract. Theta Healing este marca inregistrata. Prin acest contract se specifica ce poti si ce nu poti face ca si practicant Theta Healing, iar prin asta incercam sa pastram o activitate pura. Trebuie sa urmati cursul de baza Theta Healing, pentru a putea fi un practician certificat.Tu ce intrebari ai despre Theta Healing? Exprima-le pentru a putea oferi si altora informatii!Doresc sa ma abonez la Newsletter
captcha