Iubește-ți facturile!

In Uncategorized by Georgiana SpataruLeave a Comment

Este esențial să ne oprim din a ne face griji în legătură cu banii și să ne oprim din a ne mânia pe facturile noastre. Mulți oameni tratează facturile ca și pedepse care trebuie ocolite dacă este posibil. O factură este o recunoaștere, o confirmare a abilității tale de a plăti. Creditorul presupune că ești îndeajuns de abundent și îți dă dinainte serviciul sau produsul.

Binecuvântează cu iubire fiecare factură care vine în casa ta. Binecuvântează fiecare cec pe care îl scri sau fiecare bancnotă pe care o dai cuiva. Dacă plătești cu ciudă, banii întâmpină un drum anevoios când se întorc spre tine. Dacă plătești cu iubire și cu bucurie, deschizi curgerea liberă a canalului abundenței.

Tratează-ți banii ca pe un prieten, nu ca pe ceva pe care îl faci teanc și îl indeși în buzunar.

 

Securitatea nu este locul tău de muncă, sau contul tău bancar, sau investițiile tale, sau partenerul tău de viață sau părinții tăi. Securitatea ta este abilitatea de a te conecta cu puterea cosmică, care creează TOATE lucrurile.

Îmi place să cred că Puterea care respiră în mine este aceeași putere care furnizează tot ceea am nevoie, și la fel de ușor și simplu. Universul este generos și abundent, și este dreptul nostru din naștere să fim aprovizionați cu TOT ceea ce avem nevoie, în afara cazului în care noi alegem să credem contrariul.

Binecuvântează-ți telefonul cu iubire de fiecare data când îl folosești, și afirmă des lucruri care îți aduc doar ție prosperitate și expresii ale iubirii. Eu fac la fel cu Inbox-ul meu, și fiecare zi este plină de abundență și scrisori de iubire de toate felurile de la clienții și cititorii cărții mele. Bucură-te de facturile care îți vin, mulțumindu-le companiile că au avut încredere în tine că le vei plăti. Binecuvântează-ți soneria și intrarea de la casă, știind că doar bine poate veni în căminul tău. Așteaptă-te ca viața să fie plăcută și cu bucurie, și așa va fi.

 

Sursă articol: http://www.louisehay.com/

Leave a Comment