Momentul acela in care te vezi bun de nimic pentru ca…

In Uncategorized by Georgiana SpataruLeave a Comment

Momentul acela in care te vezi bun de nimic pentru ca…

… toata lumea e mai buna decat tine,
… esti penibil si nimeni nu e interesat de ce spui.
… esti scund. Si chelesti.
… esti prea grasa sau
… altele sunt (mai) frumoase.
… succesul este pentru cei cu bani.
… nu-ti aduci aminte ca cineva sa te fi incurajat vreodata. Pentru ca n-au avut de ce!
… viata e grea si doar altii afla “Secretul” care intre timp a devenit o carte, dar tu nu intelegi cum naiba ceilalti sunt atat de un mesaj pe care tu nu poti sa-l pui in cuvinte.
… zilnic amani ceea ce nu iti place sa faci, asteptand sa faci lucruri pe care iti place sa le faci, dar nu le faci nici pe-alea pentru ca nu stii care sunt lucrurile care iti plac si ce exact te face fericit!
… toti par ca inteleg ceea ce tu inca nu stii sa formulezi intr-o intrebare.
… la intrebarea “De unde vine fericirea?” tu raspunzi: “Din alta parte! “
… esti prea jos, in neantul gandurilor tale, ca sa crezi ca poate exista vreun capat, iar Luminita de la capatul tunelului, nici nu poate fi cazul.
… nimeni nu te-a invatat cum sa fii “cel mai bun la toate”. Si prea te-ai obisnuit sa fii “bun de nimic”. Devii chiar foarte bun!
… cauti de o viata in alti ochi, in alte brate, in alt pat, ceea ce ar trebui sa iti oferi tu!
… astepti ca altii sa rezolve, sa clarifice, sa faca, sa schimbe, sa vada, sa inteleaga, sa aduca!
… ti-e atat de frica de cine poti fi si te-ai obisnuit atat de bine cu cine esti, incat Nimicul are un rost pentru tine!
… “Fii fericit incepand de astazi!” ti se pare doar un slogan de marketing, o reclama la produsul numit Fericire, care aparent e epuizat de pe toate rafturile, dar toata lumea pare sa-l posede.
Intr-o lume de speciali e locul tau, dar nimeni nu remarca asta!
Si daca esti acum in acest MOMENT, e perfect! Pentru ca asta e “vama” prin care iesi din zona de confort, intrand intr-o zona de invatare, deloc confortabila, dar in care incepe de fapt schimbarea!

Critica este singurul instrument pe care mintea ta il mai are pentru a te duce inapoi in zona ta de confort – zona in care mintea si corpul tau sunt in siguranta, evita confruntarile si aventurile vietii!

Asadar, daca azi iti vin gandurile critice, bucura-te: e dovada ca ceea ce tu faci, devine fantastic de evident pentru mintea ta: TE TRANSFORMI! CRESTI! TE (i)LUMINEZI!

Felicitari! 🙂

Inspiratie in tot ceea ce faci!

Georgiana

Leave a Comment