Noi suntem cele care vindecăm lumea!

In Uncategorized by Georgiana SpataruLeave a Comment

Am așteptat să vorbesc despre feminitate, căci acest subiect este departe de a fi unul ‘modern’. Este o temă căreia i-a venit rândul, atât în gândul meu, cât și la nivel conștient. Trăim într-o perioadă a educației conștiente, ceea ce înseamnă că este un moment de contestare a autorităților, a cutumelor și principiilor care s-au rostogolit fără a avea vreo însemnătate reală.
Revolta pe care astăzi o simțim, furia pe care ne zbatem să o simțim transformată, repulsia de inutil, judecata față de falsitate, toate acestea vor fi canalizate cu folos, pentru a contesta rostul principiilor lumii și cutumele întregii educații a lumii! Văd un viitor în care ne vom întreba: ce sens are acest lucru, care este practica acestei teorii, cu ce mi-e de folos acest obicei/principiu/protocol social? Răspunsul va trebui să fie ferm, inteligent, convingător, căci lumea de astăzi se trezește și deja autoritatea lumii de ieri – construită pe frică, diferențieri și temeri, va fi contestată cu puterea unei singure Voci! Cât de puternică va fi această voce, cât de unită și de fermă, depinde de femei. Căci ele, cu susținerea bărbatului lor și mână-n mână cu acesta, își vor educa fiii și fiicele pentru a trăi cu bucurie, vor decide dacă le este cu adevărat de folos să trăiască cu teama de de Dumnezeu și de pedeapsă, se vor opri să investească inutil în principii de viață fără sens, vor înceta să se rezume la a servi și vor hotărî să creeze.
Lumea de până acum a spus femeii că este necurată. Dar vremea vinei a încetat.
Religia a poruncit femeii să se teamă de bărbat. Dumnezeu a dat femeilor rod în pântecul ei și bucuria recunoașterii de către bărbatul ei.
Preoți au ars mii de femei pe rug și iată, ele s-au ridicat, au iertat și au căutat cunoașterea spre a o da mai departe.
Forța a luat cuvântul femeilor. Iubirea le-a împuternicit și le-a oferit mai mult decât dreptul de a vota, a vorbi, a trăi.
Iubirea le-a oferit dreptul de a educa și a transforma lumea înspre ce cursul lumii are de devenit.
Lumea, așa cum o știm, se transformă, căci femeile au terminat de jelit, și-au vindecat rănile, s-au împuternicit iertând și sunt gata să-și educe copiii, să-și sprijine surorile și să-și iubească bărbații, cu acea iubire necondiționată pe care au învățat-o peste secole!
Curând, boala va fi eradicată, căci ce ne învață ea vom învăța din iubirea mamei; lupta va fi oprită pentru că bărbatul deja va fi cucerit lumea, prin femeia lui iar foametea va fi doar o amintire a unei lumi golită de sens și hrănită cu semnificații inutile.
Nu, lumea de mâine nu va fi a femeilor, așa cum lumea de astăzi este a bărbaților! Lumea de mâine va fi a iubirii, căci lumea de astăzi este o lume lipsită de femei. Mai mult chiar, golită de femei, hrănită cu nevoi nesatisfăcătoare, căci fără iubire, orice idee e vremelnică și curând dată uitării.
Lumea de mâine este o lume a abundenței, căci femeile au încetat să concureze. Ele au înțeles că nu se poate una fără alta și unul fără altul, că lipsa de iubire este păcatul ce a fost corectat în timp și lecția aceasta va rămâne să fie predată de fiecare mamă, fiecărui copil! Lumea de mâine va fi una vindecată, căci pântecul femeii e vindecat și inima ei, asemenea!

 

Leave a Comment