Pentru noi începuturi!

In Uncategorized by Georgiana SpataruLeave a Comment

De când eram copil, luna Septembrie însemna începutul anului. Poate datorită începutului școlii am perceput lucrurile așa, dar senzația asta S-a păstrat ani la rând. Astăzi, îmi folosește de minune acest lucru, în gestionarea și organizarea dorințelor mele!
Oricât de haotic simt că se întâmplă lucrurile deseori, ori de câte ori sunt atrasă pe alte drumuri decât cel pe care mi l-am setat, mă simt adusă în firesc atunci când ‘cântăresc’ cât din dorințele mele s-au împlinit. Sunt mamă, soție, fiică, prietenă, sunt terapeut pentru niște oameni care au găsit un simțit nevoia unui sprijin într-o perioadă a vieții lor, merg acasă cu CV-uri sub braț, pentru a apuca să mă uit seara peste ele, sunt în mijlocul unui grup de prieteni care mereu vin cu planuri de voie bună; sunt colega unor oameni care îmi umplu timpul și îmi ușurează munca, am weekendurile pline de bucuria inițierii unor oameni cu care m-am regăsit în cursurile pe care le predau. Vedeți, deci, de ce cred că fără a dedica timp pentru a simți ce-mi doresc cu adevărat, aș putea cu ușurintă să fiu luată pe sus și trăită bine în amestecul de dorințe, frici și credințe ale conștientului colectiv?!
August, așadar, este pentru mine o lună de miere, în care îmi dedic timp și energie pentru a simți care sunt următoarele dorințe ce-mi țin entuziasmul la cote înalte. Astfel, anul meu începe din Septembrie, odată cu acțiunile pe care mi le-am propus pentru împlinirea visurilor venite cu o lună în urmă! Deseori, planific concediul de vară în luna Iulie, căci odată ieșită din paradigma muncii, vin mai ușor spre mine gânduri noi și idei inspiraționale! Avantajul grozav al ‘planului’ meu este că spre sfârșitul verii mă simt cu bateriile încărcate și deja am odihna de care am nevoie pentru a întruni oamenii potriviți, resursele necesare, pentru a parcurge un debate proaspăt în idei și mă simt gata de a acționa! Aproape niciodată nu simt asta în Ianuarie, atunci când oamenii sunt îndemnați să își facă rezoluțiile!

In 2017, contextul energetic este cu atât mai potrivit pentru a ne evalua trecutul și a renunța la orice ne trage în perspective sumbre, un context grozav pentru a porni mai departe cu entuziasm!

Pentru noi începuturi, prieteni, gândite cu o minte clară și odihnită, în sănătate și mereu cu bucurie în suflet!

Leave a Comment