Perspectiva intuitivă a lunii Aprilie | Oferă-ți Pace!

In Uncategorized by Georgiana SpataruLeave a Comment

Aprilie începe într-o atmosferă în care poate ne-am simțit ‘adunați’ în interiorul nostru. Ne-am așezat în noi, căutând să vedem dacă cine am fost până acum este cel pe care îl regăsim ca încă fiind cu noi.
Transformări, adunări, împărțiri, înmulțiri și concluzii ce se evaporă în calculele minții noastre. Obositoare matematica emoțională a acestui început de Aprilie…
Cele trei teme ale acestei luni vor fi potrivite pentru cei care caută pacea și VOR cu adevărat să trăiască tot mai bine cu ei. Luna aceasta poți să intri în pacea tihnei, a bucuriei calme și a înțelepciunii. Am simțit că în aprilie ni se deschide șansa de a trăi în pace și oricum ar fi început luna pentru tine, vei vedea că viața te-a invitat la… pace! Iată mai jos temele acestei luni!

Lasă trecutul din spate!
Nu, nu a lăsa trecutul în spate este îndemnul, ci a înceta să îl cărăm în spate. Pentru toate acele situații în care ne-am blazat și în fața cărora am simțit că nu mai avem nimic de făcut decât să le ducem în/cu noi, acum, Universul ne îndeamnă să ne detașăm. “Cum?!”, vor întreba cei care simt aceste situații pe care le duc demult în spate tocmai pentru că nu cunosc nicio soluție!
“Vei găsi o soluție, când vei căuta soluții!”, pare să ni se răspundă. Când întrebi ca să dovedești imposibilul, nicio soluție nu va fi vizibilă!
Intr-un mod elevat, perioada aceasta este minunată să ne dezpovăreze de ‘greutăți’, mai ales când am înțeles unde am greșit, pe cine am supărat, ce am învățat, cui suntem datori și cum să iertăm sau să ne cerem iertare.

Fă pentru alții ca pentru tine!
Am subliniat această perspectivă și în citirea intuitivă a acestui an. Cei care se gândesc doar la ei, se vor trezi singuri, deznădăjduiți, învinovățindu-i pe cei din jur pentru propriul orgoliu rănit.
Luna aceasta este perioada providențială în care oamenii potriviți, colaborările magice și îngerii Întrupați se vor arăta. Deschide-ți inima și gândește cum ar putea fi bine pentru toată lumea, nu doar pentru tine. Cum ar fi fericiți cei din jur? (Vezi cum doar urmărind această vizualizare inima ta se umple de bucurie!)

Bucurie, bucurie, bucurie!
O lună a bucuriei din lucruri mici și lucruri mari! Se împlinesc dorințe, se iau decizii de bucurie, se fac schimbări spre bucurie! Pentru cei ce au trecut prin temele de mai sus, care au ales cu înțelepciune, bucuria se revarsă în ideile inspirate pe care le vom avea, în rezultate și trăiri înalte!

Oricum ați planificat această lună, puneți-vă intenția de a vă bucura de tot ce aduce ea mai bun!

Cu bucurie,
Georgiana ❤

Leave a Comment