Perspectiva intuitivă a lunii Iulie: Pe locuri, fiți gata, START!

In Uncategorized by Georgiana SpataruLeave a Comment

În lunile de vară, mai ales sub căldura lui Cuptor, lucrurile parcă încetinesc, intențiile se domolesc și viața curge încet. Nu așa pare să se întâmple în acest Iulie al lui 2018, în care te invit să te gândești la ce dorești să se întâmple, nu la ce te temi să se întâmple!

N-am simțit-o ca o lună intensă, ci ca pe o sărbătoare a vieții, în care visurile pentru care am lucrat se manifestă și fricile pe care le-am ascuns se rezolvă spre binele nostru cel mai înalt! 

La sărbătoarea vieții, prietenii ocupă primul rând de spectatori și vei înțelege dacă privirile lor te susțin sau îți sunt potrivnice. În lesnea aparentă a verii vei alege dacă să crezi în vorbele “sunt prietena/prietenul tău” sau să urmezi faptele! Am spus încă de la începutul anului că 2018 este anul prieteniei și al dăruirii unul altuia și din când în când, lucrul acesta se mai subliniază. Ceea ce viața vă aduce veți împarți cu prietenii și vă invit să nu fiți surprinși când ceea ce vă doriți sau vă doreați de multă vreme vine prin intermediul prietenilor ori a oamenilor noi care intră în viața noastră și ne oferă prietenia lor! Cred că, luna aceasta suntem evaluați prin intermediul celor din jur: dacă te-ai oferit și ai oferit atenție prietenilor, îi vei vedea lângă tine la sărbătoarea acestei veri! Te-ai dezis de prieteni, simțind că te poți descurca și singur?! Rămâne să te bucuri singur. Dacă vei avea de ce, desigur…

 

Spuneam că este o lună în care ceea ce ne dorim capătă contur. Firește, ca la orice sărbătoare, așteaptă-te la surprize și bucură-te când viața te ia prin surpridere, lăudându-te pentru parcursul de până acum. De aceea, focusează-te spre visurile vieții tale, deschide-ți inima și vezi ce te entuziasmează cu adevărat. E cel mai bun moment să folosești tehnica afirmațiilor și să te autosugestionezi cu optimism spre ceea ce îți dorești!

Energia lunii acesteia spune: pe locuri, fiți gata, START!, dar nu pentru a te trimite la concurs ci dându-ți ocazia să alergi spre ceea ce îți dorești! “Drumul e deschis!” transmite Universul și vei vedea asta în starea ta de zi cu zi, în mesajele venite prin cei din jurul tău, în împlinirile ce se manifestă în jurul tău!

E o lună fericită, prieteni și fie că sunteți în vacanță sau la birou, la umbra casei ori în tihna unui ocol de țară, expandați-vă bucuria și trăiți cu entuziasm fiecare zi a acestui Iulie. Aveți cale liberă…

Cu bucurie,

Georgiana ❤

Leave a Comment