Să facem fericire!

In Uncategorized by Georgiana Spataru6 Comments

Fericirea este atunci când…

Fericirea se întâmplă dacă…

Fericirea începe imediat ce…

Fericirea. Dulce, ispititoare, nălucă și atât de simplu de obținut. Pleci în lume după ea, când fericirea ta era aici, lângă el. Căci acolo ți-au rămas gândurile și inima și cine ești tu fără gândurile tale?!

Fericirea se întâmplă, se decide, după o ședință zdravănă în care tu cu tine ai stabilit că merită să investești o zi și să-i asculți pe cei care îți spun că toate sunt la îndemâna ta, la îndemâna intenției tale.

“De astăzi sunt fericit! De astăzi voi fi fericit! De azi, eu sunt fericita sau fericitul vieții mele.” Fericirea este atunci când pui intenția asta în toate celulele tale. Fericirea se întâmplă dacă îți abordezi toate gândurile la ea. Fericirea începe imediat ce o alegi.

Până începe noul an, mai ai 50 de zile. #Cincizecișiceva de zile să…

… Înțelegi

… Accepți

… Primesti

… Alegi

… Trăiești

… Iubești

… Hotărăști

FERICIREA!

Fericirea e decizia din acest moment de a vedea fericirea, de a face fericire, de a trăi fericirea!
Să facem fericire te invit pe noul grup on line, in care timp de 100 de zile îmi propun să ne obișnuim cu fericirea. Intră în grup, e un cadou pe care îmi doresc să îl ofer tuturor celor care au hotărât că fericirea e de nenegociat. Timp de 100 de zile, vei face parte dintr-un program de fericire în care mi-am propus să exersăm fericirea simplă, autentică, nefotoșopată, cu 4 kilolgrame în plus și vase nespălate în chiuvetă. Fericirea de zi cu zi, cea cu care ne băgăm rufele la spălat, cea care ne trezește dimineața la 5 a.m. să mai lucrăm un pic pentru visul nostru, fericirea care te determină să îți ceri scuze după ce ai ales că ești dispus să fii fericit, nu doar să ai dreptate. Vom exersa fericirea de a fi calm, frumos, citit, de a iubi cum simți și pe cine simți, de a avea curaj și a le vrea pe toate, pentru că-n fericirea ta, chiar toate bune vor deveni posibile! Așa vor sta lucrurile pe grupul de fericire pe care te invit să te alături și dacă încă mai eziți, întreabă-te și lasă răspunsul să pornească din inima ta: sunt dispun/ă să fiu fericit/ă?

 

Comments

Leave a Comment