Tăceri care urlă în noi

In Uncategorized by Georgiana SpataruLeave a Comment

Când ajungi să îți privești fricile, limitările, nesiguranțele, obligațiile, imperfecțiunile și rănile, descoperi tăceri pe care le poți exprima, căci abia acum le poți înțelege. Sunt tăceri întipărite în structura ființei tale, exprimate în vergeturi, kilograme în plus, cearcăne ori boli care nu te omoară, dar te îndeamnă să le ‘asculți’. 

Cum să asculți tăcerea copilului din tine, când el a învățat atât de bine să-și înghită strigătul?! Ce ar putea spune tăcerea pe care ai decis-o când ai acceptat să-i fi victimă?! Mai știi ce ai îngropat odată cu tăcerea? 

Câte tăceri pot cuprinde o singură inimă?

De câte cuvinte, lacrimi sau decizii ai nevoie să aduci liniștea pentru a elibera asurzitoarele tăceri?

Stăm să pocnim cu fiecare tăcere care urlă în noi, de după fiecare înghițit în sec al fiecărui agresor care ne inspiră teama. De câte ori te-a prins noaptea gândind ce ar fi trebuit să spui  și totuși, în zorii zilei ai ascuns totul într-o altă tăcere?!

Când mintea se deschide, inima începe să elibereze tăcerile; rănile se deschid pentru a se vindeca și conflictele se închid pentru totdeauna. Tăcerile pe care le eliberăm aduc liniște. Liberi fiind, respirăm și inspirăm fără ocolișuri, iubim și creăm fără teama vechilor ziduri pe care le-am ridicat în noi. 

Dacă alegi să eliberezi copilul din tăcerea ce l-a îngustat, mintea ta se va deschide iar Copilul Magic va îndrăzni să îți arate dorințe pe care nu le-ai fi crezut posibile pentru împlinirea ta! Eliberând femeia din tăcerea impusă de rușine, îți vei recapăta puterea iar fiecare bărbat ce își va privi curajos tăcerea adusă de respingere se va simți împuternicit și liber în inima sa! 

Vrei să fii liber? Sună, vorbește, arată-ți tăcerile! Iubirea ascunsă în tăceri lungi, suferința evidentă din ochi care nu mai spun nimic, frici care pândesc ca fiecare ocazie de vindecare să mai devină o tăcere…

Când tăcerile din noi încep să urle, corpul suferă de boală și mintea de non-viață. Fă liniște în tine, cuprinde-ți tăcerile și eliberează-le în vindecări asumate. Cântecul inimii tale va răsuna peste timpuri și vieți, răscolind tăceri de demult și aducând vindecarea în toată istoria a ceea ce ai fost și bucurie în ceea ce vei deveni.

Leave a Comment