david hawkins

Vindecarea copiilor

In Uncategorized by Georgiana SpataruLeave a Comment

Copiii au o convingere pura in realitatea divinului si in general nu vor bloca sau impiedica o vindecare. Cu toate acestea, parintii sunt adesea blocati in problemele copilului lor, atat de adanc, incat nu vor permite vindecarea. Multi dintre parinti au creat convingeri ca, copilul este si va fi bolnav si nimic nu-i poate ajuta. Aceste convingeri interfereaza cu procesul de vindecare.

​Cu copiii, lucrati pe sistemele de convingeri ale parintilor. Cea mai mare provocare este sa-i faci sa inteleaga ca al lor copil se poate schimba. Lucrati pe sistemele de convingeri ale ambilor parinti, in special al mamei. Ambii parinti au nevoie de incurajare!

​Iubirea este elementul cheie in vindecarea unui copil. Verificati daca ei cred ca trebuie sa fie bolnavi, pentru a primi atentia parintilor. Daca sunt suficient de mari, cereti-le permisiunea de a-i vindeca. “Suficient de mari” inseamna ca pot vorbi si comunica.

​In anumite situatii, copiii sunt vindecati, dar mai apoi sunt pusi inapoi in mediul incojurator care i-a imbolnavit. Poluarea, metalele grele, dieta saraca in nutrienti, pot fi toti factori ai imbolnavirii.

​Copiii inca au energia “Cred ca pot!”. Ati vrea sa stiti cu e sa simti din nou energia “Cred ca pot!”? Aceasta energie este un program din copilarie, pe care multi dintre noi o pierdem de-a lungul vietii. Ti-ai dori sa stii ca tot ce ai facut pana acum in viata ta, chiar conteaza?

​Sansele de vindecare a unui copil sunt foarte mari! Copiii invata foarte repede, si de multe ori invata in 4 ore cat un adult invata in 3 zile. Invata copiii sa intre in starea Theta si sa fie martorii vindecarii. Vei fi surprins cat de repede vor invata asta!

Sursa: www.thetahealing.com | Traducere: Georgiana Spătaru 

Leave a Comment